Bilde: Bli bedre kjent med oss i DNT Drammen og omegn!

Bli bedre kjent med oss i DNT Drammen og omegn!

DNT Drammen og Omegn inviterer til flere kvelder denne våren, hvor du kan få vite mer om hvordan bli aktiv i DNT - som deltaker eller frivillig.

Det er Frivillighetens år, og vi ønsker gjennom dette året å få med oss mange nye frivillige!

Ønsker å bidra og delta, men vet ikke helt hvor eller hvordan?
Mange sitter hjemme og har lyst å bidra som frivillig, men vet ikke helt hvor. Noen har kanskje bestemt seg for hvilken foreningen de ønsker å bidra, men vet ikke helt hvordan de kan komme igang. Og noe vet verken hvor eller hvordan, bare at de har veldig lyst å bidra!
Og det kan være at mange sitter hjemme og ønsker å delta på en fast aktivitet, men vet ikke helt hvilket tilbud som finnes her ute og hva vi kan tilby dem.

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Nå inviterer vi deg til å bli kjent med oss
Nå ønsker vi enda bedre få fortalt dere hvem vi er, hva vi driver med, hva vi kan tilby dere og hvordan dere kan bli med hos oss og i DNT. Gjennom både digitale og fysiske møter, samt et kurs, kan dere nå bli bedre kjent med oss!

Mandag 21. mars inviterer vi til en digital åpen dag, hvor du kan bli kjent med oss i DNT Drammen og Omegn.
Her vil du få høre om alle aktiviteter vi har, om det som skjer på hyttene våre, merking av stier og om vårt administrative arbeid.
Vi vil hovedsaklig fortelle deg om hvordan du kan bli med som frivillig og dugnader på våre aktiviteter, men du vil også få en god forståelse av hvilket tilbud vi har av aktiviteter å bli med på og hytter å bruke.

Mandag 28. mars inviterer vi til en "Bli kjent med DNT"-møte hos oss på Friluftslivets Hus i Drammen sentrum. Her vil du få et innblikk i hvordan DNT fungerer, med sine hytter for utleie, merkede stier og mange aktiviteter. Du vil få bedre kjennskap til hvordan du kan bruke dette tilbudet, samtidig som vi vil fortelle hvordan du kan bidra som frivillig i foreningen.
Det koster ikke noe å delta denne kvelden.

Samme kvelden, mandag 28. mars, etter "Bli kjent med DNT"-møtet, inviterer vi til DNT Ambassadørkurs.
Dette kurset er for deg som ønsker å bli med som frivillig i DNT på våre forskjellige aktiviteter og dugnader, samt for deg som kanskje på sikt kan tenke deg å bli turleder hos oss.
Kurset er gratis for DNT-medlemmer.


Så, har du lyst å bli kjent med oss?

Har du spørsmål rundt disse kveldene eller andre spørsmål om oss og DNT, må du gjerne ta kontakt med oss på tlf. 32 25 51 40 eller på mail kontoret.drammen@dnt.no

Siste artikler
Bilde: 19. september – Inspirasjonskveld "Fra lek til livslang helse"

19. september – Inspirasjonskveld "Fra lek til livslang helse"

Bilde: Friluftskonferansen 2024

Friluftskonferansen 2024

Bilde: Ny daglig leder i Drammen Friluftsforum

Ny daglig leder i Drammen Friluftsforum